Aanmelden

U kunt vanaf 18 jaar terecht bij Sen Zorg voor een behandeling. Wanneer u zich wilt inschrijven, heeft u een verwijsbrief van uw huisarts of een andere bevoegde medisch specialist nodig. Indien u deze verwijsbrief heeft aangevraagd en ontvangen, kunt u contact met ons opnemen via 010-3007853 om een afspraak te maken voor een intakegesprek. 

Wij vragen u de volgende documenten mee te nemen naar uw intakegesprek:

  • Verwijsbrief

  • Identiteitsbewijs

  • Zorgverzekeringpas


Naast telefonische aanmelding kunt u ook langskomen op ons bezoekadres aan de Strevelsweg 738 in Rotterdam
om aan te melden. In dat geval vragen we u ook bovenstaande papieren mee te nemen. Ook kunt u ons mailen via aanmelden@sen-zorg.com. Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden. Wij nemen dan telefonisch contact met u op om u in te schrijven.


Ook voor de intakeafspraak geldt bij ons een no-show beleid. Wanneer u uw afspraak wilt afzeggen, dient u dit
minimaal 24 uur van tevoren te doen via telefoonnummer 010-3007853. Buiten openingstijden kunt u een voicemailbericht achterlaten of een email versturen naar info@sen-zorg.com. Wanneer u niet op tijd afbelt of niet op uw afspraak verschijnt, zijn wij genoodzaakt het no-show tarief van €106,25 in rekening te brengen. Voor iedere vervolgafspraak geldt een no-show tarief van €60,-.

Dit is een gedeelte van de gemaakte kosten. Deze kosten worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar en zijn geheel voor eigen rekening.


 

Sen-zorg-middel%25252520(002)_edited_edi