top of page

Het team

Bij Sen Zorg hanteren we een unieke benadering als het gaat om het aannemen van teamleden. We geloven dat kwalificaties belangrijk zijn, maar er is nog een andere cruciale factor die we koesteren: de menselijke connectie. We hechten veel waarde aan de vraag of een medewerker bij ons als werkgever past, en omgekeerd, of wij als werkgever bij de medewerker passen.
 

Bij het selecteren van nieuwe teamleden kijken we verder dan enkel de CV en ervaring. We willen weten wie de persoon achter de sollicitant is en welke waarden, overtuigingen en doelen ze met ons delen. We willen een diepgaande verbinding leggen, omdat we geloven dat een team het meest effectief is wanneer iedereen zich gewaardeerd voelt en zichzelf kan zijn.


Diversiteit is een troef die we omarmen. We streven ernaar om een inclusieve werkomgeving te creëren waarin verschillende achtergronden, perspectieven en ervaringen samenkomen. Het is niet alleen belangrijk dat een medewerker past binnen ons team, maar ook dat ze bijdragen aan de rijke diversiteit die ons sterker maakt.
 

Sen Zorg probeert zoveel mogelijk rekening te houden met wat jij belangrijk vindt in je werk. Het bestuur vraagt bijvoorbeeld aan je: “hoe ziet jouw ideale werkdag eruit? Misschien hecht jij veel waarde aan vrijheid in je werk, of wil je flexibele vrije dagen plannen. Of misschien ben je meer gericht op ontwikkeling en groei. Wat het ook is, je kunt aangeven wat jouw werkplezier groter maakt. Maar dat is niet alles. Het zit hem ook in de kleine dingen waar aandacht voor is, zoals de bloemen of iets lekkers op je bureau en de aandacht voor jouw werkplek en wensen. Regelmatig is er een uitgebreide lunch aanwezig om bijvoorbeeld het MDO af te trappen met een goed gevulde maag.

Waardering bij Sen Zorg

Bij Sen Zorg we een speciale nadruk op persoonlijke benadering en waardering voor onze teamleden. We geloven dat elk individu uniek is en dat dit in alle aspecten van ons werk moet worden weerspiegeld, inclusief het vieren van belangrijke momenten zoals verjaardagen.
 

In plaats van een standaard cadeaubon krijg je bij ons op je verjaardag een persoonlijk uitgekozen cadeau, zorgvuldig geselecteerd door het bestuur zelf. We nemen de tijd om je interesses, voorkeuren en persoonlijke smaak te begrijpen, zodat we een geschenk kunnen geven dat echt bij jou past. Het is ons manier om te laten zien dat we om jou als individu geven en dat we de moeite nemen om te weten wie je bent. Deze persoonlijke benadering gaat verder dan alleen verjaardagscadeaus. Het weerspiegelt onze toewijding om een warme en ondersteunende werkomgeving te creëren waarin elke medewerker wordt erkend en gewaardeerd voor zijn of haar eigenheid. We willen dat je je gewaardeerd voelt als onderdeel van ons team en dat je weet dat jouw bijdrage wordt erkend en gewaardeerd.
 

Bij Sen Zorg geloven we dat het de kleine gebaren zijn die het verschil maken, en we blijven ons inzetten voor een persoonlijke, betrokken en respectvolle benadering in alles wat we doen. We zijn een bedrijf dat om mensen geeft, en we willen dat iedereen die bij ons betrokken is, zich gewaardeerd en begrepen voelt.

 

Bij Sen Zorg geloven we in gelijkwaardigheid en het afbreken van traditionele hiërarchieën. In onze organisatie staat de ene medewerker niet boven de andere, ongeacht hun ervaringsniveau. Hoewel sommigen misschien meer ervaring hebben dan anderen, betekent dit niet dat ze beter zijn dan hun collega's. We waarderen de unieke bijdragen van elk individu en respecteren hun perspectieven en ideeën.

 

Bij Sen Zorg moedigen we onze medewerkers aan om hun stem te laten horen. Als je iets te zeggen hebt, luisteren we niet alleen, we handelen ook direct. We geloven in actieve betrokkenheid en waardering voor de input van iedereen in ons team. Wanneer je een idee, suggestie of zorg deelt, wordt dit serieus genomen en aangemoedigd. We zien het als een kans om te leren en te groeien als organisatie.

 

Onze aanpak is gebaseerd op samenwerking en wederzijds respect. We geloven dat de kracht van ons team ligt in de diversiteit van perspectieven en de bereidheid om te luisteren en samen te werken. Bij Sen Zorg heerst er een cultuur van openheid en gelijkheid, waarin iedereen wordt aangemoedigd om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van onze organisatie.
 

Samen streven we ernaar om de best mogelijke zorg te bieden maar ook een veilige gezellige werkplek, voor onze medewerkers. Bij Sen Zorg is iedereen belangrijk, en we bouwen voort op elkaars krachten om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen.

TEAMLEDEN

S. El Bouhaddani

GZ-psycholoog (AGB: 94106789)

Saliha is een BIG geregistreerde psycholoog met een doctoraat, afgestudeerd aan Leiden Universiteit. Ze is momenteel in opleiding tot klinisch psycholoog/psychotherapeut. Haar aanpak is doelgericht en leidt direct naar de kern van de problemen waar cliënten mee vastlopen, waarbij ze zelfs meest diepgewortelde kwesties met vastberadenheid aanpakt. Saliha past verschillende behandelmethodes toe tijdens haar therapieën, waaronder Affectfobietherapie, CGT, EMDR, groepsdynamica, MBDT, Schematherapie, en relatie- en gezinstherapie. Haar veelzijdige benadering stelt haar in staat om op maat gemaakte behandelingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van onze cliënten, wat resulteert in effectieve en duurzame veranderingen. Saliha is een belangrijke aanwinst voor de cliënten en de stichting. 

S. Gulieva

WO Psycholoog MSc

Sabina is een gepassioneerde master psycholoog met een LOGO verklaring, afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Haar streven naar voortdurende ontwikkeling kenmerkt haar professionaliteit. Met een diepgewortelde wens om door te studeren en zich te kwalificeren als GZ psycholoog, toont Sabina haar toewijding aan het vak en haar streven naar verdere groei.
Als psycholoog met een hart voor haar werk en een solide kennisbasis, behandelt Sabina haar cliënten met empathie en doelgerichtheid. Ze streeft naar het behalen van resultaten in samenwerking met haar cliënten. Sabina past verschillende therapeutische benaderingen toe, waaronder EMDR, Imaginaire Rescripting, Imaginaire Exposure, CGT en Schematherapie, om haar cliënten effectief te behandelen. 

 

A. Huisman

Klinische psycholoog (AGB: 94006513)

Aart is afgestudeerd aan de universiteit Utrecht en is een BIG geregistreerde Klinische psycholoog, psychotherapeut, met veel ervaring in zijn vak en kennis met het management. Hij heeft een helikopterview en tilt de zorgverlening naar een hogere niveau en beschikt over uitgebreide expertise in verschillende domeinen zoals, verslavingszorg, behandeling van TBS cliënten. Tevens is hij P-opleider bij een andere organisatie en heeft hij de opleiding Executive Master of Health Administration afgerond aan de TIAS Business school. Aart is betrokken, betrouwbaar en professioneel, waarborgt het zorgbeleid en geeft veel advies op verschillende niveaus. Zijn bijdrage aan de organisatie gaat veel verder dan alleen zorgverlening. 

S. Akhumyan

Officemedewerker

 

Sona heeft een essentiële rol als officemedewerker binnen ons team, op de achtergrond coördineert en regelt ze van alles om de zorgverlening zo optimaal mogelijk te laten verlopen en ondersteunt ze het zorgproces. Haar klantvriendelijkheid, scherp oog voor details en uitmuntende planningsvaardigheden maken haar een onmisbare kracht. Haar persoonlijke aandacht aan iedereen binnen de zorg, wat bijdraagt aan een warme en gastvrije sfeer wat een van onze kernwaarden is. Bovendien staat Sona bekend om haar verrukkelijke koffie/thee creaties, altijd vergezeld van iets lekkers erbij. 

A. Mirza

Psychiater (AGB: 03068855)

R. Mohajerani

WO Psycholoog MSc

Rosa is een master psycholoog met een LOGO verklaring afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden, met ervaring in het behandelen van volwassenen met culturele problematiek die kampen met depressie, angst, trauma en persoonlijkheidsproblematiek. Met haar achtergrond en expertise weet Rosa behandelmethoden toe te passen om haar cliënten te behandelen en te begeleiden.
Rosa's aanpak omvat combinatie van evidence-based therapieën, waaronder cognitieve gedragstherapie (CGT), EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), motiverende en structurerende gesprekstherapie en systeemtherapie. Haar vrolijke warme persoonlijkheid en positieve energie maken haar tot een sfeermaker binnen Sen Zorg. 

 

J.F. Voortman

GZ-psycholoog (AGB: 94109374)

Hanny is een BIG geregistreerde GZ psycholoog en brengt een schat aan ervaring en kennis mee op het gebied van de behandeling aan verschillende doelgroepen, waaronder voorkeur voor angst, trauma en depressie behandelingen. Haar achtergrond strekt zich uit van de jeugd- tot de volwassenen GGZ. Hanny staat in haar kracht om iedere client op maat zorg aan te kunnen bieden verschillende behandelmethoden zoals; ACT wat overigens haar favoriete behandelmethode is, CGT, schematherapie en EMDR. 
Wat Hanny echt onderscheidt, is haar vermogen om niet alleen resultaatgericht te behandelen, maar ook echt te luisteren naar haar cliënten en hun behoeften te begrijpen. Cliënten voelen zich bij haar gehoord en begrepen, wat blijkt uit hun voorkeur om liefst niet weg te gaan al eindigt een sessie. 

 

bottom of page