Werken bij Sen Zorg


Sen Zorg is een jonge organisatie waarbij de cliënt en zijn/of haar resultaten centraal staan. Binnen de organisatie wordt dan ook continu gekeken naar mogelijkheden om de organisatie uit te breiden. Medewerkers van Sen Zorg kunnen rekenen op een uitdagende baan in een professionele organisatie binnen een team van professionals. 
 

Onze aanpak

Als een persoon te maken heeft met psychische klachten, is het niet altijd duidelijk wat er precies aan de hand is.
Bij Sen Zorg bieden we een breed scala aan behandelmogelijkheden en kan men terecht voor de meest voorkomende psychische aandoeningen (zoals een burn-out, depressie, etc.). Bij Sen Zorg bieden we een gerichte behandeling van psychiatrische klachten binnen de Basis en Specialistische GGZ. De resultaten die cliënt behaald is hetgeen wat wij belangrijk vinden. Door persoonlijke aandacht, wederzijds respect, professionaliteit en geborgenheid streven wij naar verbetering van de situatie van de cliënt. 

Aan de slag als zorgprofessional bij Sen Zorg

Ben jij net zo enthousiast over Sen Zorg als wij en wil jij deel uitmaken van onze uitdagende organisatie?
Bekijk dan welke vacatures we momenteel open hebben staan.

Op dit moment zijn we met name op zoek naar:

  • Psychologen. Klik hier voor de vacature tekst.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via 010- 300 78 53 of info@sen-zorg.com om de mogelijkheden te bespreken. Staat jou vacature er niet tussen maar zou je wel graag willen solliciteren? Stuur je CV en sollicitatiebrief naar info@sen-zorg.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.