Werken bij Sen Zorg


Sen Zorg is een jonge organisatie. Wij helpen mensen met psychische problemen hun leven weer op de rails te krijgen. Voor het bieden van de beste zorg is Sen Zorg continue op zoek naar deskundigen die bij ons willen werken. Deskundigen die het verschil willen maken.
 

Onze aanpak

De deskundigen die zorg verlenen bij Sen Zorg zijn niet zomaar iemand. Het zijn deskundigen met passie voor hun vak, die enthousiast zijn en denken in oplossingen. Zorgdeskundigen bij Sen Zorg beschikken over veel kennis in hun vakgebied, blijven zich ontwikkelen door middel van bijscholing en zijn communicatief vaardig. Door samen te werken met andere zorgverleners, gemeenten en diverse samenwerkingspartners helpen zij cliënten de draad weer op te pakken. Cliënten krijgen door de op maat geleverde zorg bij Sen Zorg meer vertrouwen en kunnen zichzelf beter redden.
 

Aan de slag als zorgdeskundige bij Sen Zorg

Sen Zorg is een gedreven en inspirerende organisatie die de best mogelijke geestelijke gezondheidszorg wil leveren. Wil jij deel uitmaken van onze uitdagende organisatie? Bekijk dan welke vacatures in de geestelijke gezondheidszorg we bij Sen Zorg open hebben staan.


 

Op dit moment zijn we vooral op zoek naar: